Hars behandelingen

Harsen is het verwijderen van overtollige lichaams- en gezichtsharen door middel van een kleverige substantie. In mijn salon word gewerkt met Aloe-Vera hars voor het gezicht en gevoelige huid en voor het lichaam bijen hars. Een haar wordt met hars helemaal verwijderd. Na het harsen zal het gemiddeld 3-8 weken duren voordat de haar weer is aangegroeid. Harsen is een tijdelijke manier van haarverwijdering. Na het harsen zullen de haren dus weer aangroeien. Dit aangroeien gebeurt altijd wel met een zachte (haar)punt zodat je in tegenstelling tot scheren, na harsen nooit harde stoppels zult hebben.

Een gladde, vettige huid zorgt er voor dat de hars minder goed hecht, dus gebruik geen crèmes en bodylotions voor de behandeling. Wil je na het waxen toch een crème of olie gebruiken? Ga dan voor een parfumvrij variant om irritatie te voorkomen.

Probeer na het harsen niet te krabbelen of hard over de huid te wrijven. Door het harsen kan een verhoogde bloedtoevoer ontstaan en daarmee jeuk. Krabbelen en hard wrijven kan de huid irriteren. Als je aanleg hebt voor ingegroeide haren, pas dan regelmatig een peeling toe op de huid die is geharst, te beginnen vanaf 24-48 uur na het harsen. Vermijd tot 48 uur na het harsen: heet bad, zonnebank, sauna of andere warmte/hitte behandelingen. Gebruik ook na die tijd een goed zonneproduct met beschermingsfactor.

Harsen gezicht:

Bovenlip of kin  €11,00
Bovenlip & kin  €15,00
Zijkant wangen en kin  €15,00

Wenkbrauwen & bovenlip €16.00
Hele gezicht en wenkbrauwen  €32,00

Harsen lichaam:

Bikinilijn  €17,50
Onder of boven benen  €27,00
Hele benen  €42,00
Rug  €25,00